joi, 15 iulie 2010

masina cu volan pe dreapta

A condus vreunul dintre voi, in Romania, o masina cu volan invers? Exista avantaje, in afara de pretul scazut? Te poti obisnui?
Eu unul vad doar dezavantaje. Depasiri riscante, fara sa te poti asigura, schimbatul vitezelor cu stanga, pozitia incomoda la volan si ar mai fi...
De ce intreb asta? Fiindca am gasit o super oferta la un jeep wrangler care ma tine treaz de 2 nopti. O impartasesc cu voi.

miercuri, 14 iulie 2010

imi vand masina - chevrolet camaro

O vand.  
Chevrolet camaro, 3,4 FSI, V6, aer, abs, airbag, dvd player sony etc.
Mi-am facut-o cadou chiar de ziua mea, in 2007 si de atunci m-a purtat pe multe drumuri si prin multe amintiri frumoase. Dar a venit timpul sa ne despartim. Zic eu. Ea nu prea vrea, tinand cont ca pe autovit a avut 15.000 de vizualizari (de 100 de ori mai mult decat totalul vizualizarilor blogului asta) si nu am primit decat 2 telefoane. Motorul mare sperie multa lume, dar face toti banii pentru un pasionat.
So, daca e cineva interesat, mail me or call me. detaliile de contact le gasiti in linkul de mai jos, de pe mobile.ro. Sau pe site-urile de vanzari auto, fiindca e printre putinele "camaro" care se vand in tara asta, la pretul modic pe care-l cer.




Mai multe detalii gasiti cu click pe linkul asta de pe mobile.ro .

PS: putini dintre voi poate va intrebati de ce o vand.
O vand fiindca asa vreau.

vineri, 9 iulie 2010

ce vor bulgarii de la noi?

O informatie neverificata (inca) spune ca bulgarii din Ruse au inceput sa-si cumpere apartamente si garsoniere in Giurgiu. Oare de ce? Stiu ei ceva despre piata imobiliara a Giurgiului si noi nu stim?
Din cate cunosc, cotropirea era in sens invers. Masini, firme, comert, totul pana acum inclina balanta spre fratii nostri cu ceafa lata (stiu, noi suntem "mamalinski").


Deci, in timp ce ne inscriem masini si firme in tara vecina ca sa mai economisim din propriile salarii si pensii "nesimtite", in timp ce ne facem vacantele nemeritate pe "tristele" lor litoraluri (un plural "en vogue", gen succesuri, permisuri), in timp ce le devalizam supemarketurile din cauza preturilor lor nemajorate la tva....bulgarii investesc in imobiliarele noastre. Oare ce vor bulgarii de la noi?   

joi, 8 iulie 2010

De ce nu se tunde Badea?

Cum care Badea? Mircea Badea. Tamburina voiculesciana, vuvuzela antibasista, spagatistul antiimpozite, fluierasul brumat etc. ce ma adoarme seara de seara la antena3.
Nah, ca gasii o poza pe bloguri, care imi da o varianta de raspuns.
Voi ce credeti?