miercuri, 13 aprilie 2011

Escrocheria divorturilor televizate. PR in orice.

La cererea cititorului acestui blog, mai scriu cate ceva ca sa NU fiu dat uitarii. Insa, draga Pesci, scriu mai rar pentru ca mizez pe calitate si nu pe cantitate.

O noua moda zilele astea...sa divortezi cu mult scandal. Ce e in spate de fapt: multi bani ce pot fi castigati de protagonisti, prietenii acestora, televiziuni, firme de publicitate, avocati si lista poate continua.
Un exemplu elocvent mi-a sarit in ochi zilele trecute. Asta pe langa sumele vehiculate de media ca au fost cerute de "divortabili" pentru aparitii televizate (Pepe la "Maruta", Oana la "Cancan TV" etc) .
O fosta stimata doamna, domnisoara in devenire ca urmare a divortului, plangea la poarta ex-sotului pentru a-si recupera fetita. Transmisiune live pe toate posturile de stiri. Ora decenta pentru un rating decent. Dupa o discutie telefonica cel putin regizata cu sotul, doamna se retrage, fara a da declaratii, impreuna cu avocata, intr-un frumos "FORD Kuga". Ultimul model SUV al firmei respective. Culmea, in cadru mai apare o a doua masina, acelasi model, culoare diferita. Ambele masini fac manevre usoare, prin fata camerelor de luat vederi care transmit in direct, pentru a fi clar vizibile sigla, modelul, culoarea. Ca sa vezi...
(imi pare rau ca inca nu gasesc imaginile video pe net ca sa va lamuresc in totalitate)



Si inca o chestie legata de oamenii de PR aflati in spatele vedetelor. Cei fara de care toate vedetele ar ajunge precum talmaceanul zilelor noastre.
Lady Gaga cade urat de pe un scaun, in timpul unui concert sustinut zilele trecute. Am urmarit cazatura, nu a fost nimic regizat. Chiar s-a dus "cu cracii in sus" la propriu. Ce fac PR-istii vedetei? O scot foarte frumos din situatie, stirea fiind preluate pe canalele media in urmatoarea forma, citez aproximativ: "Desi a cazut in timpul uni concert, cantareata nu a incetat niciun moment sa cante". Saraca, dar vai, cat profesionalism...