luni, 16 ianuarie 2012

Pagube colaterale in urma protestelor

De cateva luni, "chiriesc" (n.a.: cuvant inventat pentru a scrie pe scurt ca stau in chirie, gen: plm, brb) in centrul Bucurestiului. Buricul targului, cum zic unii. Si bineinteles, parchez zilnic masina in fata blocului, situat pe langa Universitate. Aseara, in timpul violentelor de la protestul din Universitate, dormeam. Frant, dupa o zi de condus in offroad, la un "festival" de acest gen, organizat la vreo 50 km de Bucuresti. O sa pun poze mai tarziu de la offroad. Ce vreau eu sa spun e ca acum caut parbriz si geam lateral dreapta pentru "samuraiul meu" nou achizitionat.


 Mi-au spart geamurile masinii. Nu stiu cine, nu stiu de ce. Abia in seara asta am vazut, cand ma decisesem sa mut masina din centru.


 Culmea, in timp ce strangeam cioburile din masina, un pusti al strazii imi povestea ca au vrut sa o impinga in mijlocul strazii, ca sa-i dea foc. Insa au intervenit jandarmii, alungandu-i cu lacrimogene.
Pagube colaterale, ar zice "analistii"....



   

joi, 12 ianuarie 2012

Professional hard disk upgrade

Computerul meu are vreo 7-8 ani vechime. Upgrade ioc, cum ar zice turcu'. Dar acum cateva zile, avand in vedere ca pet-ul umbla si prin casa seara...iata ce gasi: un hard perfect upgradat :)))



Ca sa-l scot de acolo, a trebuit sa mai desfac cateva suruburi.....

"Prima casa" pentru Musy-my green iguana

Musy, cum e botezata iguana verde cu care salasluiesc, are casa noua.





Un terrariu "home-made", facut de cineva gasit pe net. Nu extraordinar, dar indeplineste minimele cerinte: spatiu, decor, aerisire, caldura.



Si poate va era dor de iguana, care pare ca se simte foarte bine in noua locuinta.