marți, 26 februarie 2013

Snowboard cu finalizare...la urgenta

Dupa un concediu foarte activ petrecut la gospodinii bulgari, dedicat exclusiv snowboardului, am ajuns in Romania la...urgente.


Ma deranja groaznic o durere acuta de spate, survenita dupa spusele specialistilor de la un traumatism, iar dupa spusele mele, de la o tranta nesanatoasa, finalizata cu rostogoliri controlate (speram eu). Si fiindca s-a lasat si cu amortiri de degete si cu sfaturi colegiale de genul: "mergi neaparat la doctor, chiar astazi", ma decid sa merg la urgente. La Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Sau Spitalul Municipal.

Dupa 4 ore de asteptat in picioare, ma simt vindecat complet. Prin autosugestie, am ajuns sa cred ca durerea de spate provine de la statul in picioare pe holurile acestui spital. Si vindecat din cauza "eficientului" sistem medical romanesc DE STAT.

Dar nu mai intru in amanunte, ideea este ca am intrat pe usa spitalului la ora 16.00, am iesit la ora 20.25, doctorul de garda recomandandu-mi 7 zile la pat, ceva Aulin si Mydocalm si....daca nu-mi trece sa revin la un nou control. A, am avut radiologie (inutila fiindca nu s-a putut citi) si tomograf inclus.

Ca sfat, recomand celor care doresc sa practice snowboardul sa poarte minim casca si recomand cu caldura protectia pentru spate, pentru genunchi si cotierele. Va pot scuti de nenumarate neplaceri. Precum roll-cage-ul pe o masina de offroad: e scump, e incomod, e urat, insa nu stii cand iti poate salva viata.

Veste buna e ca s-ar putea sa am timp sa mai scriu pe acest blog. As vrea sa descriu cateva calatorii atat in Grecia, cat si la vecinii bulgari si sa ofer cateva info utile celor interesati de umblat hai-hui prin cele doua tari. Se apropie vara...

Sanatate!

Niciun comentariu: