marți, 15 iunie 2010

Intalnire a pasionatilor de masini americane


Un inceput timid, dar foarte promitator pentru pasionatii cailor putere pur-americani.
Iubitorii de masini americane si-au dat intalnire pe forumul american muscle cars. Si fiindca doar intalnirile virtuale nu sunt de ajuns, liderii acestui forum au inceput organizarea unor intalniri ale proprietarilor de masini "cu muschi".
Actiuni binevenite, fiindca intotdeauna o masina americana gen corvette, mustang, camaro etc. dar si cele clasige gen cadillac, chrysler, buick etc. merita sa fie privite, admirate si bineinteles testate. Pe viu. Si bineinteles, impresiile si cunostintele tehnice trebuie impartasite.
In weekend-ul 19-20.06, va avea loc o astfel de intalnire, la o pensiune nou construita pe malul Lacului Siriu.  Dupa care se va pleca intr-un tur de forta pana in Brasov si revenire spre Bucuresti, pe Cheia. Sosele numai bune pentru turat caii putere. Daca mai sunt doritori, detalii despre aceasta intalnire gasiti aici.
Eu unul abia astept sa particip si bineinteles, dupa intalnire, voi posta impresiile si, dupa cum v-am obisnuit, muuuulte fotografii. A, sa nu uit sa-mi pregatesc un CD cu muzica adecvata pentru serpentinele ce ma asteapta.

Niciun comentariu: