marți, 22 iunie 2010

mondenitati si abrevieri. despre DDD si CTP


 Desi mi-am propus ca "orientarea" acestui blog sa fie una mai degraba atemporala, directionata spre segmente de nisa de genul "offroad" sau masini in general, drumetii, peisaje, fotografie etc, nu ma pot abtine sa mai comentez din cand in cand si felurite mondenitati.

De ex: tabloidizarea arestarilor din Romania. Constant avem parte de arestari televizate, menite sa redirectioneze atentia poporului, avid dupa astfel de lucruri de la realele probleme (astea cu intretinerea, salariul, lumina, gazele).

Iar astazi se intampla un astfel de caz. Arestarea lui DDD (dan diaconescu in direct). acum e ADDD (arestarea lui dan diaconescu in direct). Probabil maine sau peste cateva zile va fi EDDD. Ghiciti voi la ce m-am referit.

Desi cateodata nu am fost de acord cu CTP (Cristian Tudor Popescu), in seara asta, la interventia in direct (deci CTPD) pe realitatea, a spus o chestie foarte tare.  A numit OTV-ul "HAZNA MEDIA". Adica OTVHM. Total de acord. Si a mai spus maestrul o chestie despre anumiti politicieni care s-au tot perindat in ultima vreme pe la toaleta publica numita OTV. I-a numit "politicieni occidentaloizi". Hai bre, chiar asa? Ce-i cu sf-ismele astea? Sa intelegem ca acesti politicienoizi au taiat veniturile celor care sunt pensionaroizi si bugetaroizi?

In fine, nu ma mir ca acest spectacol televizat sa fie de fapt o intelegere a patronului de la hazanaua  media cu acesti occidentaloizi pentru a ridica rating-ul scazut al otv-ul chiar din cauza lipsei de pe ecran a celebrei magda, a fantomelor in direct, a reporterilor si realizatorilor balbaiti, a paruielilor live etc. si ocuparea timpului de emisie cu barbologiile politicianiste. Dar mai vedem. Cert e ca televiziunii poporului ii va creste substantial rating-ul zilele astea. Si la fel de cert, se vor mari si niste tarife. Stiti voi care.Va pup!

2 comentarii:

Iguana spunea...

mah, o avea el raitingul mai mare, dar asta nu-l scoate din puscarie si nici nu l-a ajutat sa aiba o imagine mai buna. Poate doar pt otv-stii lui, care oricum il divinizeaza. Si aia oricum sunt pierduti pt natiune.

Fabian spunea...

Iguana draga, tocmai a fost eliberat. Stii tu cum e vorba aia: nici o minune nu dureaza mai mult de 3 zile